News

background
image
01.07.2024

Sastanak o dodatnom finansiranju Projekta konkurente poljoprivrede Srbije

Danas je održan sastanak ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dr Aleksandar Martinovića i direktora kancelarije Svetske banke u Srbiji Nikole Pontare, kojem je prisustvovao i koordinator Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, Milan Stevanović. Na sastanku razgovaralo se o nastavku saradnje kroz dodatno finansiranje Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije (SCAP).

Details

image
14.06.2024

Obilazak korisnica i korisnika

Tim Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, zajedno sa kolegom Milošem Milovanovićem iz Organizacija za hranu i poljoprivredu (FAO) proteklih dana posetio je korisnice i korisnike našeg projekta, kako bi sa njima razgovarao o projektnom toku individualnih poslovnih planova, samom finansijskom modelu 50:40:10, javnim pozivima i tržišnim pozicijama.

Details

image
26.05.2024

Završen je 91. međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM

Prošao je još jedan Poljoprivredni sajam, 91. po redu, a za naš tim prvi samostalni. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo sve uspeli da organizujemo. Da smo uspeli da predstavimo proizvode malog dela naših korisnica i korisnika. Da su dva uspešna panela sa sjajnim govornicima realizovana. Da smo doveli Hansa, poljoprivrednika i preduzetnika iz Holadije da razgovara sa našim korisnicama i korisnicima. Da smo okupili naše saradnike na štandu.

Details

image
16.05.2024

91. Međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM

Projekat konkurentne poljoprivrede Srbije prvi put samostalno nastupa na 91. Međunarodnom POLJOPRIVREDNOM SAJMU u Novom Sadu koji se održava od 18 – 23.maja. Pozivamo vas da nas posetite u „Master“ hali Novosadskog sajma. Naš štand se nalazi odmah pored štanda Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Spremili smo sve informacije koje vas zanimaju kao i zanimljivosti o projektu. Takođe, u ponedeljak 20. maja u sali 2, od 10.00 do 12.00 organizujemo dva panela, sa sjajnim govornicima. Panel 1: Finansijski model Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije kao podrška razvoju primarnih poljoprivrednih proizvođača, koji moderira naš koordinator Milan Stevanović. Panel 2: Put do tržišta: Inkluzija primarnih poljoprivrednih proizvođača, koji je organizovala i moderira naša koleginica Andrijana Ivanović. U sredu, 22. maja, od 11.00 - 13.00 časova na štandu razgovaramo sa predstavnicima banaka koji će pokušati da pojasne sve informacije o kreditima, poslovnim idejama i planovima, kamatnim stopama i ostalim relevantnim temama.

Details

Latest news

latest news

Sastanak o dodatnom finansiranju Projekta konkurente poljoprivrede Srbije

01.07.2024.

latest news

Obilazak korisnica i korisnika

14.06.2024.

latest news

Završen je 91. međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM

26.05.2024.